CAT  /  ESP

Pavelló Cocoon

tornar

El pavelló Coocon es troba situat en una de les terrasses per als vianants del centre comercial La Maquinista.

A partir de la proposta de Saguez & Partners, i amb la direcció d'obra i desenvolupament del projecte executiu d'INDUS, Enginyeria i Arquitectura, S.A., es fa l'encàrrec a QDE perquè el construeixi.

El seu objectiu és acollir una àrea de descans perquè el visitant pugui seure-hi i descansar-hi.

A partir d'una estructura en fusta de quadernes i mampares de contraxapat Marí d'Okume, es defineix un volum a cobrir per una superfície contínua de fibra de vidre polida i acabada en color vermell per la cara exterior i blanc per la interior.

Aquest volum es projecta més enllà del límit del forjat, encara que el seu ús interior queda limitat per una barana de vidre continuant amb el pla de la barana actual, que es modifica per adaptar el pavelló.

Un paviment de junta oberta, amb tarima d'Iroko sobre llistons a nivell d'acabat, permet que l’aigua circuli per sota el pavelló, mantenint així el vessament actual.

Es tria un mobiliari exterior de Vondom que aporta una geometria similar a la de la resta del pavelló.

Galeria fotogràfica

Panoramas 360º

 

 Carrer Doctor Ferran i Clua, 23  local 4  /  08040 Viladecans - Barcelona  /  Tlf 93.647.23.91  Fax  93.647.23.91  /  info@qde.cat