L'empresa

El GRUP QDE va ser fundat el 2008 com a resultat de la unió entre Qüestió d’Espai, Gestión de Plano Horizontal i SH, empreses amb més de 20 anys d'experiència en el sector de la construcció.

El grup es consolida amb la idea comuna de realitzar la gestió de tot el procés necessari per dur a terme els projectes de construcció, interiorisme i rehabilitació, amb eficàcia i qualitat, apostant per diversificar les nostres activitats i per un creixement empresarial sostingut i gradual.

Objectius

Un sistema de treball altament especialitzat a través de la millora contínua dels nostres processos interns i productius, que consisteix en oferir a clients, proveïdors i subcontractistes, claredat, qualitat i compromís.

CLAREDAT. Amb una política de transparència orientada a satisfer-los, complint objectius, termes i terminis acordats.

QUALITAT. En totes i cadascuna de les gestions, projectes i execució d'obra.

COMPROMÍS. Amb tots ells i amb el medi ambient.

Equip

Compost per arquitectes, interioristes i mà d'obra qualificada, tenen una àmplia trajectòria professional, innovant a cada moment i superant-nos dia a dia per satisfer els objectius dels nostres clients amb la finalitat d'aconseguir la satisfacció pròpia, després de realitzar un bon treball i aportant els nostres principals valors: EFICIÈNCIA, EFICÀCIA, ESFORÇ i ENTREGA.

Principals clients

CAT  /  ESP

 

 Carrer Doctor Ferran i Clua, 23  local 4  /  08040 Viladecans - Barcelona  /  Tlf 93.647.23.91  Fax  93.647.23.91  /  info@qde.cat