CAT  /  ESP

Aparadors Gastronòmics

tornar

Amb motiu del recentment inaugurat “Passeig del Carrer Verd” al Centre Comercial Les Glòries, on se situa la nova oferta d'oci i restauració del centre, se'ns va instar al fet que realitzéssim el disseny i la construcció de dos aparadors en sengles locals reservats per a diferents esdeveniments i exposicions.

El nostre Departament d'Interiorisme i la gerència del centre van determinar la necessitat de realitzar-los, amb una fusió entre el tradicional i la modernitat i amb els canvis que està experimentant el centre.

En el primer d'ells, situat al costat de la zona de la plaça, es va realitzar la construcció d'una adrogueria tradicional de disseny, amb una zona de cocció similar a la dels nous espais de restauració.

En el segon, que es troba al costat dels cinemes, es va emprar mobiliari il·luminat per a projectar la imatge d'una vistosa i moderna cocteleria on la llum flueix des de qualsevol angle.

 

 

Galeria fotogràfica

 

 Carrer Doctor Ferran i Clua, 23  local 4  /  08040 Viladecans - Barcelona  /  Tlf 93.647.23.91  Fax  93.647.23.91  /  info@qde.cat