CAT  /  ESP

Unifamiliar a Horta I

tornar

En aquesta casa familiar d'Horta, la primera premissa dels propietaris era la de construir una llar respectant la principal característica de la casa en què la distribució ens marcava clarament dues zones: la de dia i la de nit.

El pati interior desaprofitat es va convertir en una zona amb vida, instal·lant-hi jardins verticals i recuperant els murs de pedra d'origen.

La direcció d'obra executada per CMC TECHNICAL OFFICE i QDE van col·laborar estretament juntament amb els propietaris per a dissenyar aquesta casa amb un marcat accent colonial, barrejat amb tocs industrials com, per exemple, la instal·lació de conductes d’aire condicionat vistos, les instal·lacions elèctriques sobre safates metàl·liques i la cuina amb elements i electrodomèstics professionals.

La fusteria exterior realitzada en ferro íntegrament, aporta igualment un aspecte industrial.

La recuperació dels sostres de la zona de cuina, sala menjador i despatx, la barana d'origen de l'escala, la fusta noble del paviment, imprimeix el caràcter que els propietaris desitjaven conservar.

 

 

 Carrer Doctor Ferran i Clua, 23  local 4  /  08040 Viladecans - Barcelona  /  Tlf 93.647.23.91  Fax  93.647.23.91  /  info@qde.cat