CAT  /  ESP

Pavelló Niu

tornar

El pavelló Niu està situat a la primera planta del centre comercial La Maquinista, al passadís que es defineix com a “Carrer els Ponts”,

El seu concepte, tal com indica el seu nom, Niu, és acollir una àrea de descans perquè el visitant pugui seure-hi i descansar-hi.

El seu aspecte és de lleugeresa i d'entramats irregulars, que es fan patents en la composició dels paraments verticals, en els elements d'il·luminació i en el mobiliari.

El pavelló es compon principalment de 3 parts a nivell constructiu: el sostre, l'entramat de barres que formen els laterals i la base corba que ascendeix formant les baranes per tots dos costats.

El sostre consisteix en una composició de panells de colors entapissats en diferents tons a joc amb els sofàs integrats en l'estructura.

Els panells laterals tenen una composició de trama que està coberta per la part exterior de Corian color blanc i per la interior de fusta d'Iroko.

El paviment del pavelló, continu i corbat en els extrems, que puja a una altura d'1,10cm des del nivell interior, està realitzat en tarima d'Iroko.

Aquest efecte de curvatura del sòl genera la sensació d'una sola superfície dins del pavelló.

Les lluminàries suspeses del sostre creen un ambient càlid gràcies al conjunt de formes orgàniques, suspeses a diferents altures, per a crear un joc visual.

El mobiliari triat intenta recrear un espai de descans, amb l'elecció de mobles d'exterior amb dissenys de colors i textures que aporten un ambient de pausa al centre comercial.

 

 

Galeria fotogràfica

Panoramas 360º

 

 Carrer Doctor Ferran i Clua, 23  local 4  /  08040 Viladecans - Barcelona  /  Tlf 93.647.23.91  Fax  93.647.23.91  /  info@qde.cat