CAT  /  ESP

Showroom Brandscelona

tornar

Brandscelona és una empresa dedicada a comercialitzar marques de moda d'alt nivell que a més ofereix la possibilitat de dur a terme la creació i producció de col·leccions d'home i dona.

Per necessitats d'ampliació de la seva showroom QDE va realitzar, sota la direcció de CMC TECHNICAL OFFICE, la reforma d'aquest local situat en un edifici industrial del barri de Les Corts a Barcelona.

Es va recuperar el paviment de mosaic antic i es van fer noves totes les instal·lacions elèctriques i de climatització, a més de dissenyar i realitzar noves divisions interiors per a formar oficines, amb tancaments de ferro i vidre envernissat i un aparador d'exposició per a recepció i sala d'espera.

Es van realitzar prestatgeries de ferro fetes a mida, dotant aquest nou showroom d’uns espais diàfans i acabats sorprenents, tal com recull la propietat al seu web www.brandscelona.eu , “...un espai únic i diferent del qual ens sentim molt orgullosos”.

 

 

Galeria fotogràfica

Panoramas 360º

 

 Carrer Doctor Ferran i Clua, 23  local 4  /  08040 Viladecans - Barcelona  /  Tlf 93.647.23.91  Fax  93.647.23.91  /  info@qde.cat